Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Οι ψίθυροι και οι συκοφαντίες θυμίζουν την εποχή του Στάλιν

Στην εποχή του μεσαίωνα, του σταλινισμού και της δικτατορίας, κάθε άτομο που ΔΕΝ ταυτιζόταν με το καθεστώς δεχόταν «επίθεση» με ψιθύρους και συκοφαντίες και με μοναδικό στόχο την φίμωση του.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό διαπιστώνουμε ό,τι στον τόπο μας ζούμε παρόμοιες καταστάσεις από κάποιους αξιωματούχους της Αυτοδιοίκησης οι οποίοι βλέποντας να υποχωρεί το έδαφος κάτω από τα πόδια τους χρησιμοποιούν μεθόδους που είναι καταδικασμένες από τον λαό.
Φραστικά δηλώνουν ότι είναι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, ότι είναι υπέρ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και υπέρ του σεβασμού της οικογένειας.
Μάλιστα λένε ότι όποιος κατηγορεί κάποιον άλλο χωρίς να το αποδεικνύει, αυτός είναι ένας ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Κι’όμως στην πράξη αυτοί οι ίδιοι είναι που διασπείρουν ψιθύρους και συκοφαντίες σε βάρος δημοτικών συμβούλων και εφημερίδων για να κρύψουν τις δικές τους «αμαρτίες…».
Πληροφορούμε όλους αυτούς ότι δεν θα τους παρακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξαν και δεν θα καμφθούμε από τις πρακτικές που εφαρμόζουν.
Θα τους αντιμετωπίσουμε με τον καθαρό λόγο και με την δέσμευσή μας προς τον λαό ότι θα ελέγχουμε την εξουσία και θα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας κάθε σκάνδαλο που εντοπίζουμε και βλάπτει τους πολίτες.
Τους συνιστούμε να εγκαταλείψουν αυτές τις σταλινικές μεθόδους και να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στον θεσμό της οικογένειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της διαχείρισης του δημοτικού χρήματος.
Το λυπηρό είναι ότι πολλοί εξ αυτών ανήκουν στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και με την συμπεριφορά τους κουρελιάζουν τα μηνύματα του Πρωθυπουργού ενώ ταυτόχρονα επιζητούν να εξασφαλίσουν την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιογράφος του ΠΟΛΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: