Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Σε δεινή θέση ο πρόεδρος μετά την αποκάλυψη για την ΕΔΑΝΑΛ

- ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

- ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Εκρηκτικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα με την ΕΔΑΝΑΛ και τον πρόεδρο αυτής κ. Μιχαλακάκη, ο οποίος έχοντας χάσει την ψυχραιμία και φοβούμενος τα χειρότερα που θα ακολουθήσουν, προβαίνει σε ενέργειες και δηλώσεις με τις οποίες επιβαρύνει την θέση του.

Το πρωί της Τρίτης (13-4-10) μόλις κυκλοφόρησε «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για την λειτουργία της ΕΔΑΝΑΛ, τηλεφώνησε στην κ. Γιάννα Γκιορτζή, όπως η ίδια υποστηρίζει, και της είπε εκνευρισμένος ότι έκανε μεγάλο λάθος που τα είπε όλα αυτά γιατί τον εκθέτουν. Επίσης της είπε ότι θα την εκθέσει και αυτός διότι και η ίδια έβαζε την υπογραφή της στις συνεδριάσεις αυτές.

Την επόμενη ημέρα, όμως, (14-4-10) ο κ. Μιχαλακάκης βγήκε στο τοπικό ραδιόφωνο ισχυριζόμενος το ακριβώς αντίθετο. Ισχυρίστηκε, δηλαδή, ότι στο βιβλίο των πρακτικών των συνεδριάσεων της ΕΔΑΝΑΛ υπάρχουν οι υπογραφές όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και επομένως υπήρχε απαρτία σε όλες στις συνεδριάσεις.

Στον πρόεδρο της ΕΔΑΝΑΛ απάντησε ο κ Παπαδόπουλος ο οποίος στο συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Πέμπτης 15-4-10 δήλωσε ότι και στην δική του θητεία ως μέλος της ΕΔΑΝΑΛ γινόταν συνεδριάσεις χωρίς την απαιτούμενη απαρτία και ότι το είχε καταγγείλει και αυτός στον πρόεδρο κ. Μιχαλακάκη αλλά, δυστυχώς, αυτός για τους δικούς του λόγους δεν φρόντισε να αλλάξει αυτή την τακτική.

Ο κ. Παπαδόπουλος μάλιστα πρόσθεσε ότι και ο ίδιος είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Μιχαλακάκη μετά την αποκάλυψη του πρακτικού ΜΑΪΜΟΥ (31-12-08) για την ανύπαρκτη συνεδρίαση στο θέμα της ψήφισης του προϋπολογισμού των 3.800.000 ΕΥΡΩ όπου τον εμφάνιζαν τον κ Παπαδόπολο ως ΠΑΡΟΝΤΑ ενώ η συνεδρίαση αυτή δεν είχε γίνει ΠΟΤΕ.

Αν τελικά αληθεύει ότι κάθε φορά που λαμβάνονταν αποφάσεις για την διαχείριση αυτών των εκατομυρίων ευρω δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΑΝΑΛ, τότε πραγματικά κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ στην ΕΔΑΝΑΛ και σίγουρα αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από την αντιπολίτευση και από την δικαιοσύνη.

Πληροφορίες λένε ότι υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΑΝΑΛ που παρουσία τρίτων δήλωσε ότι όντως δεν παρευρισκόταν στις συνεδριάσεις της ΕΔΑΝΑΛ και περνούσε μετά… για να υπογράψει τα πρακτικά.

ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: