Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Θα καθαρίσει το "βούρκο" της Ν.Δ. ή θα πέσει μέσα;


Η παρατεταμένη παρακμή και ο μαρασμός της περιοχής του Ρουμλουκιού έχει ονοματεπώνυμα. Εδώ και δεκαετίες κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία συμμετείχαν στη Διοίκηση της ΕΑΣ Αλεξάνδρειας, στο Δήμο και σε διάφορους Αγροτικούς οργανισμούς, κατάφεραν να βλάψουν ανεπανόρθωτα τον τόπο και να τον γυρίσουν χρόνια πίσω.

Όλα αυτά ευτυχώς τα γνωρίζει ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Χαλκίδης γι’αυτό και πριν από καιρό αλλά και πολύ πρόσφατα μίλησε γι’αυτά τα τοπικά βαρίδια της Ν.Δ. που έριξαν στο βούρκο το κόμμα και δεσμεύτηκε να καθαρίσει αυτό το βούρκο και να προωθήσει τις νέες και υγιείς δυνάμεις του τόπου.

Προς την κατεύθυνση αυτή άλλωστε κινείται αυτό τον καιρό εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών όπου ο Δήμος της Αλεξάνδρειας θα τριπλασιαστεί σε πληθυσμό και σε οικονομικά μεγέθη, οπότε θα χρειαστούν νέοι άνθρωποι για να πάρουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους και να τον βγάλουν από τον μαρασμό.

Δυστυχώς όμως η προσπάθεια αυτή του Μιχάλη Χαλκίδη να καθαρίσει τη Νέα Δημοκρατία, τη συνοδεύουν κάποιες φήμες, οι οποιές αν επαληθευτούν θα προκαλέσουν σεισμό αγανάκτησης στους νεοδημοκράτες εις βάρος του Μ. Χαλκίδη. Οι φήμες αυτές λένε ότι ο Μιχάλης Χαλκίδης θα ξεχάσει όλα όσα είπε και θα συμμαχήσει με αυτά τα βαρίδια που έριξαν στο βούρκο τη Νέα Δημοκρατία.

Ελπίζουμε ότι σ’αυτή την κρίσιμη καμπή για το κόμμα και για τον τόπο, ο βουλευτής θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα παρεκλίνει από τις αρχές του νέου αρχηγού Αντώνη Σαμαρά.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

“Από αύριο το πρωί, δεσμεύομαι να καθαρίσω τον βούρκο μέσα στον οποίο έριξαν τη Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας όσοι με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους πρόσβαλαν το ήθος και παζάρεψαν χυδαία την ψήφο σας. Από αύριο το πρωϊ δεσμεύομαι να βγάλω μπροστά το υγιές κομμάτι της Ν. Δημοκρατίας, το οποίο κάποιοι επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να μολύνουν με τις απαράδεκτες μικροπολιτικές επιλογές τους.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: