Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο Υπουργός στο πλευρό των κομματικών Δημάρχων


ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και μαζί μ’αυτές αρχίζουν να γίνονται δηλώσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων σχετικά με την στήριξη που θα δώσουν στους υποψηφίους δημάρχους. Μέχρι σήμερα έχουμε δύο δηλώσεις πολιτικών με μεγάλη επιρροή στην Ημαθία οι οποίοι βάζουν τέλος στα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ-ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ δημοτικά σχήματα τα οποία έβλαψαν τον τόπο.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε την δήλωση του Μιχάλη Χαλκίδη η οποία έγινε προ ημερών στο Ράδιο Αλεξάνδρεια όπου ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της ΝΔ θα καθορίσει τις διαδικασίες ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου ο οποίος φυσικά θα στηριχθεί από τις τοπικές κομματικές δυνάμεις.

Μόλις την Παρασκευή από την Βέροια ο ημαθιώτης Υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδής αναφέρθηκε στους δύο δημάρχους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή στην κ Ουρσουτζόγλου Χαρούλα δήμαρχο Βεροίας και στον κ Καραπατσό δήμαρχο της Νάουσας. Για τον Δήμο της Αλεξάνδρειας δεν είπε κουβέντα “αδειάζοντας” έτσι τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ σημερινό δήμαρχο κ Γκιόνογλου ο οποίος μέχρι ΤΩΡΑ ήθελε να πατάει σε δύο βάρκες, σ’αυτήν του ανεξάρτητου και στην άλλη του δήθεν κομματικού. Φαίνεται όμως ότι το κριτήριο που θα καθορίσει την στήριξη του υποψηφίου δημάρχου από το ΠΑΣΟΚ θα είναι αυτό της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, στην οποία απέτυχε η διοίκηση Γκιόνογλου.

Είναι βέβαιο πάντως ότι στην δύσκολη περίοδο που περνάει η περιοχή μας και με δεδομένη την συνένωση των τεσσάρων Δήμων σε έναν μεγάλο, ο ημαθιώτης Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊκής θα βοηθήσει ώστε επιτέλους να απαλαγεί η περιοχή μας από καιροσκοπικές συμπεριφορές και να επιστρέψουμε στην εντιμότητα και στον σεβασμό των δημοκρατικών θεσμών και του δημοτικού χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: