Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Έκλεψαν και κατέστρεψαν τα αυτοκινητάκια κυκλοφοριακής αγωγής


Είναι ανεξήγητη έως και παρεξηγήσιμη η σιωπή που κράτησε η διοίκηση του Δήμου στο θέμα με το κλέψιμο των εφτά ποδηλάτων και την καταστροφή των αυτοκινήτων κυκλοφοριακής αγωγής.




Ενώ το συμβάν έγινε την νύχτα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου προς Παρασκευή δυστυχώς μέχρι σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου αντιδήμαρχος κ Ανεσίδης δεν έκρινε απαραίτητο να εκδώσει ένα δελτίο τύπου και να ενημερώσει τους πολίτες.


Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης, εντελώς τυχαία, και με αφορμή ένα θέμα που αφορούσε την συντήρηση του Αμφιθεάτρου, αναγκάστηκε η αντιδήμαρχος κα Βουλγαροπούλου να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο ότι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο όπου φυλάσσονται τα αυτοκινητάκια της κυκλοφοριακής αγωγής και αφού άνοιξαν την γκαραζόπορτα στην συνέχεια τα έβγαλαν έξω και τα κατέστρεψαν ολοσχερώς και τα δεκατέσσερα. Επίσης εκλάπησαν και εφτά ποδήλατα ενώ ξήλωσαν και πήραν μαζί τους και τα καλώδια του ηλεκτρισμού.


Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος κ Βουλγαροπούλου οι άνδρες του Τμήματος της Ασφάλειας Αλεξανδρείας συνέλαβε δύο άτομα ενώ αναζητούνται και άλλοι που συμμετείχαν στην κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: