Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΕΛ.ΤΑ. της ταλαιπωρίας

Εδώ και πολλούς μήνες οι πολίτες της Αλεξάνδρειας έχουν αγανακτήσει από την πλήρη αποδιοργώνση του ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο συγκεκριμένος ΕΛΤΑ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην αλληλογραφία πολιτών και επιχειρήσεων και παραβιάζει κατάφορα το σύνταγμα και τους νόμους.
Η αλληλογραφία καθυστερεί ως και μήνες να φθάσει στους παραλλήπτες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, να καθυστερούνται δόσεις δανείων, πιστωτικών καρτών, δόσεις ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και να επιβαρύνονται οι πολίτες με προσαυξήσεις και τσουχτερά πρόιστιμα ενώ οι τοπικές εφημερίδες διανέμονται σχεδόν ανά τρίμηνο.
Αυτό το μπάχαλο ανάγκασε τους συμπολίτες μας να πηγαίνουν οι ίδιοι στον ΕΛΤΑ και να αναζητούν μόνοι τους μέσα στα κουτιά να βρεί ο καθένας τη δική του αλληλογραφία, γεγονός που αποτελεί βάναυση παραβίαση του νόμου και του Συντάγματος που κατοχυρώνει το απόρρητο της αλληλογραφίας.
Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν γνωρίζει το πρόβλημα γιατί όπως πληροφορηθήκαμε ο προϊστάμενος της Αλεξάνδρειας τους ενημερώνει ότι όλα λειτουργούν καλά!!!
Πάνω σ’αυτό το φλέγον ζήτημα οι πολίτες βρίσκονται εντελώς ανυπεράσπιστοι δεδομένου ότι ούτε ο Δήμος, ούτε οι βουλευτές του Νομού έχουν ασχοληθεί με το πρόβλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μόνος φορέας που έχει ασχοληθεί είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας. Η εφημερίδα ο ΠΟΛΙΤΗΣ, η οποία πρώτη ανέδειξε το πρόβλημα, καταγγέλει την αδιοαφορία της Διοίκησης του ΕΛΤΑ καθώς επίσης και όλων αυτών που ηγούνται του τόπου και δυστυχώς με την αδιαφορία τους συμβάλουν στην αύξηση της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: