Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μήνυμα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων


Ο βουλευτής Ημαθίας και αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.. κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα στους μαθητές που συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,
Η έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση όσο και μεγάλη δοκιμασία για σας και τις οικογένειες σας. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδείξετε στους εαυτούς σας, αλλά και σε όλους όσους πιστεύουν στις ικανότητες σας, ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, αυτά τα οποία σας συντρόφευαν στις ατελείωτες ώρες μελέτης. Αυτά τα οποία σας έδιναν το κουράγιο, να συνεχίζετε την δύσκολη προσπάθεια σας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Ήρθε επιτέλους η ώρα να ψάξετε μέσα σας, και να βρείτε τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τις γνώσεις που για χρόνια σας δίδασκαν οι εκπαιδευτικοί σας με υπευθυνότητα και υπομονή.
Ο δρόμος για μία νέα σελίδα στη ζωή σας, γεμάτη νέες προκλήσεις απλώνεται ήδη μπροστά σας και σας περιμένει να τον κατακτήσετε. Έχετε αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια. Και ήρθε ο καιρός να τα αξιοποιήσετε με σύνεση και μεθοδικότητα.
Είμαι βέβαιος ότι οι κόποι τόσων χρόνων, θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα σας χαρίσουν την επιτυχία που όλοι σας αξίζετε. Εσείς χρειάζεται πλέον να οπλιστείτε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Τις ημέρες των εξετάσεων, πρέπει να είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο σας. Να αφήσετε στην άκρη τις αμφιβολίες, να μην απογοητεύεστε και να μην πανικοβάλλεστε. Είστε ήδη πολύ ώριμοι και έτοιμοι να ανταπεξέλθετε κάθε δυσκολία.
 Θα τα καταφέρετε.
 Ως Βουλευτής, αλλά κυρίως ως γονέας που αγωνιά μαζί με εσάς, τις οικογένειες σας αλλά και τους καθηγητές σας για το μέλλον σας, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες και σε όλους σας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε αυτόν τον τόσο επίπονο αλλά και τόσο ελπιδοφόρο αγώνα σας.

Τσαβδαρίδης Λάζαρος
Αναπλ. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ
Βουλευτής Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: