Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σας αρέσει το χρώμα του Πνευματικού Κέντρου;

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες του Πολιτιστικού Κέντρου παρά το γεγονός ότι ο ανάδοχος του έργου  δεν έχει λάβει ακόμα ούτε ευρώ.
Στο εσωτερικό του κτηρίου τα συνεργεία δουλεύουν για την μόνωση της αίθουσας του θεάτρου και την τοποθέτηση κουφωμάτων στους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για γραφεία.
Εξωτερικά αρχίζει το βάψιμο του κτηρίου και μάλιστα με το χρώμα που φαίνεται στην φωτογραφία. Επειδή ήδη κάποιοι συμπολίτες μας εξέφρασαν τις επιφυλάξεις σχετικά με το χρώμα του, όπως μας πληροφόρησε ο μηχανικός του έργου, η επιλογή έγινε από τους μελετητές της Θεσσαλονίκης.
Και επειδή δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες μελετητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σχεδιάζουν τα δικά μας κτήρια χωρίς προηγουμένως να γίνει καμιά συζήτηση με τοπικούς παράγοντες με αποτέλεσμα  ο Αλεξανδρινός λαός να "πληρώνει" τα δικά τους λάθη καλόν είναι όσο είναι νωρίς ακόμα  οι πολίτες να καταθέσουν την άποψή τους για τον χρωματισμό του κτηρίου και τις  απόψεις τους οφείλουν να λάβουν υπόψη η δημοτική αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: