Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη Χαλκίδη στην Αλεξάνδρεια

Ακρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ Ημαθίας κ. Μιχάλη Χαλκίδη με τους δημοσιογράφους της Αλεξάνδρειας που θα γίνει την Πέμπτη 5-1-12 στις 12 π.μ. σε ουζερί της πόλης.
Παρά τον φιλικό χαρακτήρα της συνάντησης εν τούτοις ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που έχουν σχέση τόσο με την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία οδήγησε τη χώρα στο Ν.Δ.Τ., όσο και για την ΝΔ και τις σχέσεις του με τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.
Επίσης, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν τη δική του πολύχρονη συμβολή στην επίλυση προβλημάτων του ημαθιώτη πολίτη και ιδιαίτερα των αγροτών και κατά πόσο αισθάνεται ο ίδιος ικανοποιημένος.
Και φυσικά το κερασάκι… της «τούρτας» θα αποτελέσουν οι ερωτήσεις σχετικά με τους λόγους που τον ανάγκασαν να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής και ποιες είναι οι σχέσεις του με τα κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ, που κατά το παρελθόν έχουν ανταλλάξει βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Επίσης θα αναγκαστεί να σχολιάσει τις σχέσεις με τον σημερινό δήμαρχο της Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη και αν αληθεύουν οι φήμες ότι θα ξαναβρεθούν πλάι- πλάι στον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: