Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Το βίντεο με την καταγγελία για τον Παιδικό Σταθμό



Ο ΠΟΛΙΤΗΣ πριν λίγο καιρό έκανε θέμα τις καταγγελίες των τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι στο 2ο Παιδικό Σταθμό Αλεξάνδρειας για 10 ημέρες τα παιδιά έτρωγαν ψωμοτύρι και κονσέρβα.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Κοριτίδης, μας απέστειλε μια επιστολή με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας επέκρινε για τη δημοσιοποίηση του θέματος, λέγοντας ότι είναι ευαίσθητο και θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεχτικοί.
Δεν είπε όμως κουβέντα για το γεγονός ότι οι καταγγελίες έγιναν όχι από τον ΠΟΛΙΤΗ αλλά από τοπικούς συμβούλους. Σήμερα δημοσιεύουμε το βίντεο - ντοκουμέντο όπου μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την καταγγελία των τοπικών συμβούλων που μίλησαν για ψωμοτύρι και κονσέρβα.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχει υποχρέωση να δημοσιοποιεί τις καταγγελίες αιρετών, όταν μάλιστα αφορούν ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η σίτιση των μικρών παιδιών μας. Το ίδιο πράξαμε και με τις απόψεις του κ. Κοριτίδη τις οποίες δημοσιεύσαμε για να δώσουμε στους πολίτες μια ολοκληρωμένη άποψη.
Ελπίζουμε ότι ο κ. Κοριτίδης, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, θα έχει το θάρρος να ζητήσει μια συγγνώμη από τον ΠΟΛΙΤΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: