Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το κατσούλι παραμένει το σήμα του Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδρίασε, την Παρασκευή 6-5-11 στο γραφείο του δημάρχου, η επιτροπή που συγκλήθηκε πρόσφατα και με σκοπό την μελέτη και την υποβολή προτάσεων για το σήμα του νέου δήμου της Αλεξανδρείας.
Στην σύσκεψη συμμετείχε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Γιάννης Γκιουρτζής, ο δημοτικός σύμβουλος κ Νίκος Ανεσίδης, οι δύο αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ Θανάσης Τσιάπλας και Χρήστος Αλευράς, ο λαογράφος και δημοσιογράφος κ Γιώργος Μελίκης, ο συμπολίτης μας ερευνητής της τοπικής ιστορίας κ Γιάννης Μοσχόπουλος, ο λαογράφος κ Γιώργος Ντελιόπουλος, και ο δάσκαλος κ Γρηγόρης Γιοβανόπουλος.
Στην σύσκεψη παρευρέθη και ανέπτυξε τις απόψεις του ο συνταξιούχος δάσκαλος κ Δημήτριος Δελιόπολος. Επίσης συμμετείχαν και η κ Κοταίδου Σοφία σαν συνεργάτης του δημάρχου και η ψυχολόγος κ Ραφαηλίδου ως γραμματέας της επιτροπής.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε η απόλυτη συμφωνία όλων των μελών να παραμείνει το ΚΑΤΣΟΥΛΙ ως σήμα του νέου δήμου της Αλεξάνδρειας με κάποιες , επιμέρους προσθέσεις ή αφαιρέσεις οι οποίες διατυπώθηκαν από μερικά μέλη της επιτροπής.
Σε επόμενες αναρτήσεις μπορείτε να ακούσετε τις απόψεις όλων των μελών της επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα.
Πολύ πιθανόν σύντομα να γίνει και δεύτερη συνεδρίαση για τις επιμέρους λεπτομέρειες και στην συνέχεια η ολοκληρωμένη πρόταση θα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο το οποίο είναι και ο αρμόδιο όργανα για την τελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: