Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ακυρώθηκε η προκήρυξη πρόσληψης 37 ατόμων στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανήρτησε στο διαδίκτυο προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού  37 ατόμων για την Υπηρεσία Καθαριότητας. Δεν έλαβε υπόψιν της όμως τις διατάξεις του νέου Ν.3943/2011 σύμφωνα με τον οποίο απαιτείται πλέον έγκριση της τετραμελούς εξ’ Υπουργών Επιτροπής και για το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που προσλαμβάνεται στους Ο.Τ.Α. για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσιών.
Για τον παραπάνω λόγο δυστυχώς το Υπουργείο Εσωτερικό με έγγραφό του προς το Δήμο Αλεξάνδρειας ακυρώνει την υπ'αριθ. ΣΟΧ1/2011  προκήρυξη.
Από την πλευρά του ο δήμος Αλεξάνδρειας, στις επόμενες ημέρες, προτίθεται να υποβάλλει αίτημα στην Επιτροπή, δια του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, προκειμένου, εφόσον παρασχεθεί η έγκριση, να προβεί στην πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, ώστε να αντιμετωπίσει τις πιεστικές ανάγκες καθαριότητας του δήμου (αποκομιδή απορριμμάτων-καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων) ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέπετε άγνοια Νόμου σε ένα Δήμαρχο με εμπειρία? Και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών τι έκανε? Παρακολουθούσε τα πρωινάδικα στην τηλεόραση?