Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Διέσχισε την Βετσοπούλου χωρίς να κοιτάξει και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Φωτογραφία από τη στιγμή του ατυχήματος.
Κόσμος μαζεμένος γύρω από το όχημα που χτυπήθηκε
από τον ασυνείδητο οδηγό. Εν τω μεταξύ ο δράστης είχε φύγει
και τον καταδίωκε η αστυνομία.  
Τροχαίο ατύχημα χωρίς ευτυχώς να έχουμε θύματα ή τραυματίες προκλήθηκε το Σάββατο το βράδυ από ασυνειδησία οδηγού που διέσχισε την Βετσοπούλου χωρίς να κοιτάξει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 3:00 το βράδυ, λευκό αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Αριστοτέλους, στο κέντρο της πόλης μας, διέσχισε την Βετσοπούλου και χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο μπροστά τμήμα του. Ευτυχώς, γιατί λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα θα το χτυπούσε στην πόρτα του οδηγού και δεδομένης της ταχύτητας του πρώτου αυτοκινήτου θα είχαμε σίγουρα θύματα.
Η συνέχεια θυμίζει σενάριο χολλυγουντιανής ταινίας.

Το λευκό αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα μετά την σύγκρουση μπήκε στην οδό Πελοποννήσου και έσπασε τα κολονάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο πλάι στην είσοδο της Αγροτικής Τράπεζας.
Αντί όμως να σταματήσει ο οδηγός για να δει αν το ατύχημα που προκάλεσε είχε θύματα, αυτός έκανε όπισθεν, μπήκε και πάλι στην Αριστοτέλους και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας με κατεύθυνση το Δημαρχείο.
Εκείνη την στιγμή τυχαία παρών στο ατύχημα βρισκόταν περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, το οποίο μόλις είδε όλο το συμβάν και τον δράστη να επιχειρεί να διαφύγει, άναψε τη σειρήνα και άρχισε την καταδίωξη.

Το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα, εντάσσεται σε μια σειρά τροχαίων ατυχημάτων, τα οποία οφείλονται όχι σε απροσεξία αλλά σε ηθελημένη παραβατική συμπεριφορά, η οποία δεν σέβεται το νόμο και ενεργεί ανεξέλεγκτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκίνητα διέρχονται διασταυρώσεις χωρίς να κοιτάξουν δεξιά - αριστερά με αποτέλεσμα ακόμα και το θάνατο συνανθρώπων μας. Αυτή τη φορά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, όμως Αστυνομία και Διοίκηση του Δήμου – ως αρμόδιοι φορείς αυτής της πόλης- θα πρέπει να εξετάσουν αυτά τα φαινόμενα και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες τόσο για την καταστολή τους, όσο και για την πρόληψή τους.
Αντ’αυτού βέβαια κυκλοφορούν φήμες ότι κάποιοι πολιτικοί παράγοντες όχι μόνο δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία αλλά αντίθετα εμπλέκονται με πολύ αρνητικό τρόπο σε «αμπέλια» άλλων με σκοπό την ψηφοθηρία. Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί είναι σημαντικό και αφορά την ασφάλεια των συμπολιτών μας, με την οποία δεν πρέπει να παίζει κανένας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε απόλυτο δίκαιο, όμως η Πόλη μας κατάντησε να είναι μπάχαλο! Η Δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη, βυθισμένη στις προεκλογικές υποσχέσεις προς όλους και για όλα! Και η Αστυνομία για να μην έρθει σε κόντρα με την Δημοτική αρχή, κάνει τα στραβά μάτια σε ένα σωρό παρανομίες, αδιαφορώντας και οι δύο για τον άμοιρο πολίτη που είναι απροστάτευτος . Δεν έχουμε μπει καλά-καλά στην άνοιξη, και ρίξτε μια ματιά στη Βετσοπούλου και στον υποτιθέμενο παιζόδρομο, γέμισε τραπέζια , καθίσματα, και σταντ, και ο πεζός από πού θα περάσει? Ο γέρος? Η γυναίκα με το μωρό της? Τους αφήνει όλους αδιάφορους!! Και μέσα σε όλα αυτά, σήμερα μέρα βροχής περνώντας από το καφέ Τροκαντερό, διαπίστωσα ότι έκλεισε και το κομμάτι του πεζοδρόμου με ειδική κατασκευή με νάιλον , φυσικά παράνομα, και έγινε χώρος καπνιστών!!! Και ο Δήμος , η Αστυνομία, που βρίσκονται? Εύχομαι να μην συμβεί κάποιο ατύχημα ειδικά στο συγκεκριμένο πεζόδρομο, γιατί τότε θα είναι αργά για όλους.

Σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ο οδηγος του οχηματος πιος ηταν?
Μηπως ηταν απο μαχαλα μερια και δεν λεγεται κατι? Λεω εγω?
Και δεν εγινε μονο αυτο.
Ξανατρακαρε και αλλου και ειχε το αυτοκινητο πανω του διαφορα υλικα παρανομα.
Λεω εγω...........
Πιστευω να βγαλεις το θεμα στην επιφανεια.
Ευχαριστω