Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Απολογισμός Ναλμπάντη: Έγινε έργο στην ΔΕΥΑΑΛ τα τελευταία 8 χρόνια


Ο απερχόμενος πρόεδρος
της ΔΕΥΑΑΛ κ. Κ. Ναλμπάντης
 Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Κώστας Ναλμπάντης υπερασπίστηκε το έργο που έγινε στην Δημοτική Επιχείρηση την τελευταία οκταετία τονίζοντας την προσπάθεια να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά της και να τεθεί η Επιχείρηση σε τροχιά ανάπτυξης, όπως ο ίδιος είπε.
Ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της αποχέτευσης λέγοντας ότι διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι δεν θα λειτουργήσει.
Αναφέρθηκε επίσης στην ποιότητα του νερού της πόλης παραπέμποντας για μια ακόμα φορά στις αναλύσεις που γίνονται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το εργαστήριο με το οποίο συνεργάζεται η ΔΕΥΑΑΛ ενώ τονισε οτι το θέμα το ερευνά ο Εισαγγελέας και η αλήθεια θα λάμψει.
Τέλος αναφέρθηκε και στην έγκριση των μελετών για τα τρία σημαντικά έργα: α) Τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων, β) Η τοποθέτηση σωληνοτών αγωγών στο βόριο και ανατολικό τμήμα της πόλης και γ) η επέκτασης της αποχέτευσης στο δυτικό τμήμα της πόλης ενώ αγοράστηκε και ένα αποφρακτικό μηχάνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: