Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ πάει με χίλια!!!

1.000 ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" με το τεύχος που κρατάτε αυτή τη στιγμή στα χέρια σας φθάνει τα ΧΙΛΙΑ!!! Χίλια τεύχη κυκλοφοριας κάθε εβδομάδα από το 1991 έως και σήμερα, εδώ και 20 χρόνια. Δεν είναι και λίγα!!! Μέσα σ’αυτά τα 1.000 τεύχη αποτυπώνεται ολόκληρη η Ιστορία του τόπου μας. Με τα θετικά που έγιναν αλλά και τα πολλά αρνητικά που συνέβαλλαν στην κρίση που διερχόμαστε σήμερα.
Στα χίλια τεύχη και τα 20 χρόνια περάσαμε δύσκολα αλλά και ωραία. Όπως σε κάθε αυθεντική πορεία μέσα στη ζωή, αντιμετωπίσαμε φουρτούνες και ήρθαμε πολλές φορές σε σύγκρουση με τα κατεστημένα που ρημάζουν τον τόπο. “Φάγαμε” μηνύσεις, αγωγές, οικονομικούς αποκλεισμούς, απειλές κατά της ζωής μας και προσπάθειες ηθικής εξόντωσης.
Παράλληλα όμως ζήσαμε την αγάπη όλων σας. Την συμπαράστασή σας στους αγώνες μας για τον τόπο, καθώς επίσης και τη χαρά που νοιώθουμε όλοι μας όταν κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Μέσα σ’αυτή την πορεία των 20 χρόνων, κάναμε φίλους, συμμάχους, συνοδοιπόρους. Μα το πιο σημαντικό απ’όλα είναι ότι κερδίσαμε τη δική σας εμπιστοσύνη. Την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπολιτών μας.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ αποτελεί πλέον μέρος της Ιστορίας του τόπου μας.
Συχνά λέμε μεταξύ μας ότι οι Δήμαρχοι έρχονται και φεύγουν, ο ΠΟΛΙΤΗΣ όμως, μαζί με τους πολίτες, παραμένουν. Αυτή η σκέψη και αυτή η ταύτιση με τους πολίτες μας δίνει όλα αυτά τα χρόνια τη δύναμη να συνεχίζουμε και να αντιστεκόμαστε.
Αυτή η αγάπη του κόσμου και η πίστη στην Αλεξάνδρεια μας δίνει το κουράγιο να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα, ακόμα και κόντρα στα συμφέροντά μας, προκειμένου να υπηρετήσουμε τον κόσμο του Ρουμλουκιού.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ μέσα από τα 20 χρόνια κυκλοφορίας και τα χίλια τεύχη του, σφυρηλάτησε μια δυνατή συνείδηση που δεν λυγίζει απέναντι σε καμιά εξουσία.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε στην έντυπη έκδοση του ΠΟΛΙΤΗ μερικά μόνο από τα 1.000 πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας, όπου αποτυπώνεται γλαφυρά η διαρκής κριτική που ασκούμε προς κάθε εξουσία και η προσπάθεια να αναδείξουμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Θα δείτε πρωτοσέλιδα που ασκήσαμε κριτική στη Διοίκηση Πουρλιοτόπουλου, Δημούλη, Γκιόνογλου και Δημητριάδη. Θα δείτε πρωτοσέλιδα που τονίζουν τα θετικά που έκαναν όλες αυτές οι διοικήσεις.
Θα δείτε επίσης ιστορικές στιγμές της πόλης μας, όπως η ολοκλήρωση της αποχέτευσης το 2000, έργο το οποίο έδωσε μεγάλη ανάπτυξη στην πόλη μας.

Θα δείτε πρωτοσέλιδα με τα οποία Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ανέδειξε μεγάλα προβλήματα των πολιτών, όπως η ταλαιπωρία που υφίστατο με τα ΕΛΤΑ, και οι πυροβολισμοί, οι εκφοβισμοί και οι ξυλοδαρμοί που δέχονται κάποιοι συμπολίτες μας από μια μερίδα παραβατικών στοιχείων.

Θα δείτε συνοπτικά μέσα απο τα πρωτοσέλιδα του ΠΟΛΙΤΗ, την ιστορία αυτής της πόλης τα τελευταία 20 χρόνια.Κοινός παρονομαστής όλων είναι η αγάπη στην πόλη μας και στην περιοχή του Ρουμλουκιού.

Τα χιλιάσαμε λοιπόν, και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.

Όλους τους συνδρομητές του ΠΟΛΙΤΗ που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Όλους τους συνεργάτες που εκχειλήσατε τη δημιουργικότητά σας στις σελίδες του ΠΟΛΙΤΗ.

Επίσης όλους τους συμπολίτες μας ανεξαιρέτως - φίλους και αντιπάλους - γιατί στη ζωή και οι μεν και οι δε μας βοηθούν, ο καθένας με τον τρόπο του, να γίνουμε καλύτεροι.

Τέλος ως διευθυντής του ΠΟΛΙΤΗ να μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έχει καταθέσει την ψυχή της στον ΠΟΛΙΤΗ χωρίς τις ανάλογες υλικές αποδοχές.

Κλείνω με μια υπόσχεση προς όλους. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και τα προβλήματα του νέου Καλλικρατικού Δήμου. Θα συνεχίσει να καυτηριάζει τα κακώς κέιμενα και να επιβραβεύει ότι καλό γίνεται για τον τόπο.
Κάθε εβδομάδα και για τα επόμενα 1000 τεύχη.


ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: