Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Με άρωμα νίκης έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μπάμπη Γκιόνογλου

Την περασμένη Παρασκευή έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρείας κ. Μπάμπη Γκιόνογλου.

Στην αρχή έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός έξω από το εκλογικό κέντρο και στη συνέχεια ο κ. Γκιόνογλου ανέβηκε στην εξέδρα όπου τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό οι ρουμλουκιώτες φίλοι της παράταξης «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Ο Μπάμπης Γκιόνογλου στην ομιλία του κατάφερε να ξεδιπλώσει το όραμά του για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο της Αλεξάνδρειας καλώντας τους πολίτες του ρουμλουκιού να πορευθούν όλοι μαζί στο νέο ταξίδι που αρχίζει από 7 Νοεμβρίου για έναν Δήμο με κέντρο τον άνθρωπο, για ένα Δήμο με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη στην πόλη και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύμορφη κρίση που διέρχεται ο τόπος και που πρέπει γι’αυτό όλοι να δείξουμε στάση ευθύνης και να βγούμε από την απάθεια την εσωστρέφεια και την μοιρολατρία.

Η κοινωνία του ρουμλουκιού χρειάζεται μαχητές και όραμα , απαιτεί στράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων που διαθέτει με ένα και μοναδικό στόχο την ανάπτυξη και την σύγχρονη δημιουργία του νέου δήμου της Αλεξάνδρειας.

Αναφερόμενος ο κ. Γκιόνογλου στα μεγάλα έργα που έγιναν στα οχτώ χρόνια και σε αυτά που είναι προγραμματισμένα να γίνουν, αφού είναι εξασφαλισμένα τα κονδύλια για τις αναπλάσεις της πόλης και για το Πολιτιστικό Κέντρο με 7 εκ. ευρω διαψεύδοντας έτσι τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Δημητριάδη ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι θα αναζητήσει κονδύλια για τις αναπλάσεις της πόλης και το πολιτιστικό κέντρο.

Ο κ. Γκιόνογλου εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ζήτησε από τον ρουμλουκιώτικο λαό να του δώσει την εντολή να κάνει τον νέο δήμο πιο καλύτερο, πιο ανθρώπινο, έναν δήμο πραγματικά του μέλλοντος.

Εγγυήθηκε προσωπικά την ποιοτική αναβάθμιση όλων των παλιών δήμων και Κοινοτήτων ώστε και ο πιο απομακρυσμένος συνδημότης μας να απολαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες από τον νέο Καλλικρατικό Δήμο της Αλεξάνδρειας.

Επίσης αναφέρθηκε στην μέριμνα που θα δοθεί στα προβλήματα των αγροτών των ελεύθερων επαγγελματιών και ακόμα περισσότερο στους άνεργους νέους μας, οι οποίοι έχουν δικαίωμα στην εργασία.

Ο κ. Γκιόνογλου επιδεικνύοντας τον ανάλογο πολιτικό πολιτισμό απέφυγε να απαντήσει στον κ. Δημητριάδη με αιχμές όπως έκανε αυτός.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει ο ίδιος ο ρουμλουκιώτικος λαός, ο οποίος με την σημερινή πολυπληθή συγκέντρωση έδωσε το άρωμα της νίκης που θα έρθει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: