Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ;

Το κεντρικό όργανο του ΠΑΣΟΚ, που είναι επιφορτισμένο με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, άρχισε να ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που θα έχουν την κομματική στήριξη.
Ηδη στην Ημαθία ανακοινώθηκαν τα ονόματα στους δύο δήμους του νομού .
Στον Δήμο Βέροιας το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την νυν δήμαρχο κ. Χαρούλα Ουρσουτζόγλου-Γεωργιάδη και στην Νάουσα τον νυν δήμαρχο κ. Τάσο Καραπατσό.
Για τον δήμο της Αλεξάνδρειας δεν ανακοινώθηκε ακόμα το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με το όνομα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ, νυν δημάρχο κ. Χαράλαμπο Γκιόνογλου .
Πολύ πιθανόν η κεντρική επιτροπή για την ανάδειξη των υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ να έλαβε υπόψιν της τις δύο αποστασίες του κ. Χαράλαμπου Γκιόνογλου στις δημοτικές εκλογές του 2002 και το 2006 καθώς επίσης και τα σκάνδαλα της οχτάχρονης διοίκησης Γκιόνογλου, τα οποία δεν συνάδουν με το νέο ήθος της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο,τι και να ισχύει γεγονός είναι, πάντως, ότι η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του ονόματος του κ. Χαράλαμπου Γκιόνογλου δημιουργεί μέγα πρόβλημα για τον ίδιο, χώρια που αρχίζουν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι αναζητείται άλλη λύση στην Αλεξάνδρεια, πιο αξιόπιστη.

Φ. Σ.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: