Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΠΟΓΛΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ




Ο συμπολίτης μας, γεωπόνος και μέλος του ΠΑΣΟΚ κ Παύλος Καπόγλου υπέβαλε, εκπρόθεσμα, αίτηση προς το αρμόδιο κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου στον Δήμο της Αλεξάνδρειας.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ Καπόγλου δυσαρεστημένος από την αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έφτασε η υπόθεση της ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο της Αλεξάνδρειας και προφανώς απογοητευμένος απο την παντελή έλλειψη προτάσεων για την έξοδο του Δήμου απο την παρατεταμένη στασιμότητα αποφάσισε να υποβάλει αίτηση προκειμένου να μπει στην διαδικασία της αξιολόγησης και επιλογής του υποψηφίου δημάρχου.
Η παρέμβαση αυτή του κ Καπόγλου στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ διακρίνεται για την καθαρότητά της δεδομένου ότι ο ίδιος όπως και ο κ Τάκης Δημόδης υπέβαλαν αυτοπρόταση για την διεκδίκηση του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύτηκαν με την υπογραφή τους να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον υποψήφιο που θα επιλέξει το ΠΑΣΟΚ.
Αντίθετα, οι πληροφορίες λένε ότι, ο σημερινός δήμαρχος κ Γκιόνογλου για λόγους σκοπιμότητας δεν έκανε αυτοπρόταση και δεν δεσμεύτηκε με την υπογραφή του ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αν δεν πάρει το χρίσμα.
Ολα αυτά όμως σε συνδυασμό με την στάση του απέναντι στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ στα οχτώ χρόνια που είναι δήμαρχος προκαλούν την αγανάκτηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι πληγώθηκαν κατά το παρελθών τόσο απο την κομματική "αποστασία" του κ Γκιόνογλου, όσο και απο τον τρόπο που διοίκησε τον Δήμο στα οχτώ χρόνια.
Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ για την αξιολόγηση και επιλογή του υποψηφίου δημάρχου αντί να αφουγκραστεί τις αγωνίες των οπαδών και φίλων και να πραγματώσουν τις νέες αντιλήψεις του Γιώργου Παπανδρέου αυτοί, καθώς λέγεται, στήνουν "παιχνίδια" για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Τάκη Δημάδη και την προώθηση του κ Γκιόνογλου.
Αυτά βέβαια συνέβαιναν μέχρι χθες γιατί από σήμερα στις διαδικασίες μπαίνει και ο συμπολίτης μας κ Παύλος Καπόγλου ο οποίος, όπως λέγεται, δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί λύση ΠΡΟΚΑΤ.
Φ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: