Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

2002: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...!!!!"


Ο σημερινός δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ Χαράλαμπος Γκιόνογλου εξελέγη για πρώτη φορά το 2002 με το προεκλογικό σύνθημα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ένα χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2003, ρωτήθηκε απο δημοσιογράφο τι σήμαινε το προεκλογικό συνθημα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και ο κ Γκιόνογλου απάντησε ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ σημαίνει η καλυτέρευση της ζωής του αλεξανδρινού λαού.

Σήμερα , οχτώ χρόνια μετά, ο κάθε αλεξανδρινός πολίτης, άνδρας ή γυναίκα, νέος ή ηλικιωμένος, κάτοικος του κέντρου ή ακρινής συνοικίας ή κάποιου χωριού, μπορεί να κοιτάξει γύρω του για να διαπιστώσει αν πραγματικά το προεκλογικό σύνθημα του Μπάμπη Γκιόνογλου έγινε πράξη και έκανε καλύτερη τη ζωή μας.

Δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να διαπιστώσει τα χάλια στην καθαριότητα, στις παιδικές χαρές, στις λακκούβες των δρόμων, στα πεζοδρόμια και στην εγκατάλειψη των χωριών.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να ξανακοιτάξει κανείς το πολιτιστικό κέντρο για να καταλάβει ότι εξακολουθεί να παραμένει το ΣΚΙΑΧΤΡΟ της Αλεξάνδρειας.

Βεβαίως κανένας δεν αμφιβάλει ότι σε λίγο και μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα αρχίσουν να εμφανίζονται στους δρόμους τα μηχανήματα ασφαλτόστρωσης... και να γεμίζουν οι δρόμοι από εποχικούς εργαζόμενους με ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μπουφάν τους οποίους θα πληρώσουμε πάλι εμείς με δάνεια της ΕΔΑΝΑΛ.

Ομως το σύνθημα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ θα μεταμορφωθεί σε ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ και θα ηχει στα αυτιά του Μπάμπη Γκιόνογλου για να του θυμίζει την ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ σ'αυτά που υποσχέθηκε στον αλεξανδρινό λαό και ΔΕΝ έκανε.

Φ. Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: