Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΝΕΑ Τ.Ε. ΝΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Στην δύσκολη εποχή για την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και ειδικότερα για τον διευρυμένο Δήμο της Αλεξάνδρειας, είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς να εφαρμόζονται νέες συνταγές οι οποίες έχουν το άρωμα της σύνθεσης και της έντονης παρουσίας των νέων.
Η νέα διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αλεξανδρείας, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο πρόεδρος αυτής κ. Δημήτρης Τοπάλης στην εισαγωγή του και πριν πέσουν βροχή... οι ερωτήσεις, έκανε μια αναφορά στα επιτεύγματα της Νέας Δημοκρατίας και στα στραβά της σημερινής Κυβέρνησης, χωρίς να παραλείψει να κατηγορήσει ευθέως τον πανελλήνιο τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό για τον "επιλεκτικό" τρόπο που λειτουργούν.
Και αν ο πρόεδρος ασχολήθηκε μόνον με θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής οι συνεργάτες ασχολήθηκαν με θέματα του τοπικού χαρακτήρα δίνοντας έτσι το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσουν.
Ο κ. Παπαγεωργίου Γρηγόρης σαν υπεύθυνος αγροτικού αναφέρθηκε στο θέμα του ροδακίνου και στις απραγματοποίητες δεσμεύσεις της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και στην "επιλεκτική" πληρωμή των αργοτών προφανώς με "εντολή των τοπικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Απο την πλευρά του ο νεαρός γυμναστής κ. Μεσσαλάς Θανάσης αναφέρθηκε σε θέματα αθλητισμού , ενώ δεσμεύτηκαν όλοι ότι τα τοπικά προβλήματα που βασανίζουν τους πολίτες δεν θα μείνουν έξω από τις δραστηριότητες της Τ.Ε. της ΝΔ Αλεξάνδρειας
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις "κόντρες" Χαλκίδη-Τσαβδαρίδη, τόσο ο πρόεδρος κ. Τοπάλης όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Τ.Ε. έδειξαν να ενοχλούνται απο όλα αυτά και ότι κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει "νερό... στον μύλο" αυτής της εσωστρέφειας που κάποιοι καλλιεργούν στην ΝΔ.
Σχετικά με τις διαδικασίες για τις δημοτικές εκλογές ο κ. Τοπάλης είπε ότι δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι το τέλος του συνεδρίου, οπότε όλοι αυτοί που βιάζονται να "βαφτίσουν" δημάρχους βρίσκονται εκτός χρόνου και καταστατικού.
Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα πρώτη συνέντευξη της διοίκησης της Τ.Ε οι δύο κυρίες της διοίκησης, η κ. Φωτεινή Τάτση και η πρώτη σε ψήφους και υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών, κ. Βουλγαροπούλου Γιούλη, μοίρασαν στους δημοσιογράφους κονσερβοποιημένα ροδάκινα ημαθιώτικης παραγωγής στέλνοντας έτσι το μήνυμα: "ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: