Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Με επιτυχία οι αγώνες στίβου στο Παλαιοχώρι










ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Στο δημοτικό στάδιο Παλαιοχωρίου του Δήμου Πλατέος διεξήχθη το Σάββατο 19 Ιουνίου το διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου ατομικών αγωνισμάτων κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ και Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ μίνι, που διοργάνωσε η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Πιερίας-Ημαθίας του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το δήμο Πλατέος.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες των Αθλητικών Σωματείων: ΑΓΟ Όλυμπος Λιτοχώρου, ΑΜΣ Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, ΑΟΓΑΚ Ολυμπιάδα Κατερίνης, ΑΣ Φίλιππος Βέροιας, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ΓΑΣ Κορινού, ΓΑΣ Μελίκης, ΓΑΣ Ενιπεύς Λιτοχώρου, ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας και ΦΑΣ Νάουσας. Η πλειονότητα των 250 περίπου θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν γονείς, συγγενείς και προπονητές των αθλητριών και αθλητών.
Παρόντες ο νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης, ο αντινομάρχης Ημαθίας Στάθης Γεωργιάδης, η διοίκηση της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Πιερίας-Ημαθίας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πλατέος Χρήστος Παντόπουλος.
Η απονομή των βραβείων στους αθλητές που πρώτευσαν έκανεαν ο νομάρχης Ημαθίας κ Καραπαναγιωτίδης, ο δήμαρχος Πλατέος κ Φώτης Δημητριάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ Χ Παντόπουλος και ο ιερέας της εκκλησίας Τιμίου Προδρόμου Παλαιοχωρίου.
Στο μεσοδιάστημα των αγώνων ομάδα αθλητών του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας για την ΜΗ αποπεράτωση του στίβου στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρείας και εξ αυτού προκαλείται μια μεγάλη ταλαιπωρία στους αθλητές και στους γονείς αυτών που αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλα γήπεδο, όπως σ’αυτό του Παλαιοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: