Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Την οριστική αφαίρεση αδείας σε δύο καφετέριες αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής σηματοδοτούν την αποφασιστικότητα, συνολικά της διοίκησης του Δήμου,  και ειδικότερα του νέου προέδρου κ. Σάκη Κούγκα να παταχθεί η παρανομία της ηχορύπανσης.
Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση,  μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, τα δύο αφορούσαν την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας   δύο ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ, οι οποίες συγκέντρωσαν πάνω από είκοσι μηνύσεις.
Κατά το παρελθόν σε συζήτηση τέτοιων θεμάτων που αφορούσαν δηλαδή την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος που παρανομούσε, συνήθως  η απόφαση ήταν ΟΧΙ στην αφαίρεση με συνέπεια να συνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών.
Αυτή τη φορά, όμως, ο νέος πρόεδρος κ. Κούγκας, είτε επηρεασμένος  από την πρόσφατη καταδίκη του σε 18 μήνες με τριετή αναστολή, είτε κάτω από την αγανάκτηση του κόσμου, πρότεινε  την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑΣ  με ιδιοκτήτη  τον κ. Τόκα Θεοφάνη  (JEEZ) στην Αλεξάνδρεια και της ΚΑΦΕΤΈΡΕΙΑΣ του κ. Καραγιάννη Γεωργίου στο Κεφαλοχώρι.
Η απόφαση για την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας των δύο αυτών καταστημάτων ελήφθη με τις ψήφους μόνον της συμπολίτευσης, ενώ οι τρεις σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Ανεσίδης, Ναλμπάντης , Κυρκιλιανίδης, ψήφισαν ΠΑΡΩΝ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: