Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κούγκας: Στο εξής θα εφαρμόζεται πιστά ο νόμος

Ο αντιδήμαρχος και
Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας
Ζωής του Δήμου Αλεξάνδρειας
κ. Σάκης Κούγκας
Όλοι γνωρίζουμε την ανομία που επικρατούσε εδώ και χρόνια στην πόλη μας και όχι μόνο, απέναντι στα προβλήματα της ηχορύπανσης και της παράνομης κατάληψης των πεζοδρομίων.
Προσφάτως επιβλήθηκε ποινή 18 μηνών με τριετή αναστολή στον αντιδήμαρχο κ. Σάκη Κούγκα ακριβώς για τη μη εφαρμογή των νόμων κατά το διάστημα της προηγούμενης διοίκησης Γκιόνογλου, στην οποία συμμετείχε ως αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα στις 19 Φεβρουαρίου θα ξανακαθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παράβαση καθήκοντος για το ίδιο θέμα, και όπως ο ίδιος προέβλεψε θα τιμωρηθεί με ακόμα 18 μήνες.
Σήμερα ο κ. Κούγκας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξάνδρειας είναι και πάλι υπεύθυνος για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην συνάντηση που είχε χθες Τετάρτη με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και παρουσία του Αστυνομικού Διοικητή κ. Θέμη Σιδηρόπουλο, δήλωσε ότι στο εξής θα είναι αμείλικτος σε κάθε παρανομία διότι, όπως είπε, πρέπει να εφαρμοστεί πιστά ο νόμος ώστε οι πολίτες να μπορούν να κοιμούνται ήσυχα τις νύχτες και να περπατούν ελεύθερα στα πεζοδρόμια, τα οποία μέχρι σήμερα είναι κλεισμένα από τα τραπεζοκαθίσματα.

Παρακάτω παρακολουθείστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις Κούγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: