Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γκιόνογλου: Ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα


Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Γκιόνογλου για τον προϋπολογισμό είπε ότι είναι ο καθρέφτης του δήμου, που δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης για τον επόμενο χρόνο. Τον χαρακτήρισε φθηνό και προϋπολογισμό διαχείρισης, λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ο κ. Γκιόνογλου δικαιολόγησε τη διοίκηση, όμως ταυτόχρονα προέβλεψε ότι θα πέσει έξω αφενός γιατί κάποια έσοδα δεν θα εισπραχτούν αφετέρου γιατί τα έξοδα θα είναι περισσότερα οπότε θα αναγκαστούμε να καταργήσουμε κάπιοιες δράσεις μας.
Τέτοιοι προϋπολογισμοί τη σήμερον ημέρα είναι προϋπολογισμοί ντροπής, είπε ο κ. Γκιόνολγου που μας φέρνουν 20 χρόνια πίσω και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να διεκδικήσουμε χρηματοδοτήσεις ώστε να κάνουμε δύο πράγματα. Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δημότη και να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο.
Τέλος ο κ. Γκιόνογλου είπε ότι θα ψηφίσει τον Προϋπολογισμό για να μπορέσουμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Οι αντιπαραθέσεις δεν θα αποδώσουν για το δήμο, είπε ο κ. Γκιόνογλου και συμπλήρωσε ότι με συνεννόηση όμως θα μπορέσουμε να έχουμε κάτι καλύτερο για τους δημότες μας. Αυτή μάλιστα τη στιγμή που οι δημότες μας περνούν δύσκολες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: