Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Διαβεβαίωση Δημητριάδη ότι θα κλείσουν οι λακούβες της πόλης

Την Τετάρτη 30-Μαρτίου συνεδρίασε η Δημοτική Ενότητα Αλεξανδρείας με θέματα που αφορούσαν την έγκριση αδείας μουσικών οργάνων σε καφετέριες της πόλης.
Πριν από την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης πολλοί εκ των συμβούλων έβαλαν θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας και επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά τους.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
Το πρώτο πρόβλημα, στο οποίο όλοι σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας συμφώνησαν ότι άμεσα πρέπει να λυθεί, είναι αυτό με τις ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ που υπάρχουν σε πολλούς δρόμους και έχουν εξαντλήσει την υπομονή πεζών και οδηγών.
Ο πρόεδρος του συμβουλίου κ. Αποστόλης Ρεσινιώτης διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του ότι από την Δευτέρα συνεργεία του δήμου θα αρχίσουν να κλείνουν με υλικό ασφάλτου όλες αυτές τις λακκούβες.
Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε και ο δήμαρχος κ. Δημητριάδης ο οποίος παραβρέθηκε για λίγο στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και παρακολούθησε τη συζήτηση.

Ο ΕΛΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙ ΒΑΡΕΩΣ…
Ο κ. Μπάμπης Δεληπάλας ζήτησε να ενημερωθεί από τον πρόεδρο κ. Ρεσινιώτη για την πορεία των αιτημάτων-προβλημάτων που ετέθησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Ενότητας όπως για παράδειγμα:
Τι έγινε με το οξύ πρόβλημα της δυσλειτουργίας του ΕΛΤΑ όπου σε μερικές ακρινές γειτονιές της πόλης η αλληλογραφία φτάνει με καθυστέρηση ενός και δύο μηνών με αποτέλεσμα να προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους συνδημότες μας.
Λογαριασμός του ΤΕΒΕ που άργησε περισσότερο από ένα μήνα να πάει σε επαγγελματία συμπολίτη μας είχε σαν αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η ρύθμιση που έκανε και να πρέπει ΤΩΡΑ να πληρώσει το σύνολο του ποσού που είχε ρυθμιστεί.
Επί του θέματος αυτού ο πρόεδρος κ. Ρεσινιώτης περιορίστηκε να πει ότι ο δήμαρχος κ. Δημητριάδης έκανε παρέμβαση στον προϊστάμενο του ΕΛΤΑ Αλεξανδρείας ο οποίος του είπε ότι σύντομα θα γίνει πρόσληψη εποχικού προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: