Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αλευράς: Αξίζουν έπαινο όσοι νοιάζονται για το περιβάλλον


ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ-
ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ 
ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μ΄έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Χρήστος Αλευράς έκανε την πρώτη του παρέμβαση, στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Ο κ. Αλευράς ζήτησε τον λόγο και αναφέρθηκε σε μια επιστολή μαθητών του δημοτικού σχολείου ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ, οι οποίοι ζητούν να ληφθούν μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των ανθρώπων.
Αφού διάβασε ενώπιον της οχταμελούς επιτροπής την επιστολή στην συνέχεια πρότεινε να δοθεί έπαινος στους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου εκπέμποντας έτσι το μήνυμα ότι η Επιτροπή για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ νοιάζεται για όσους νοιάζονται για το περιβάλλον.
Με την πρόταση αυτή δεν συμφώνησε ο πρόεδρος της Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής αντιδήμαρχος κ. Γκαβαρδίνας. Ως εκ τούτου ο κ. Αλευράς θα την φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κόμπλεξ, ευθυνοφοβία, εκδίκηση, ( Ο Δημητριάδης έχασε το τοπικό στο Σκυλίτσα ) η μήπως επειδή η πρόταση έγινε από τον κ Αλευρά? Να είναι αλαζονεία, του εγώ αποφασίζω? Όπως και να είναι όμως η στάση του κ Γκαβαρδίνα είναι απαράδεκτη για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, και μάλιστα όταν η επισήμανση αυτή έρχεται από παιδιά του δημοτικού σχολείου. Και το ερώτημα που θέτω εγώ ως αναγνώστης είναι πως αν για ένα τόσο απλό πράγμα ο κ Γκαβαρδίνας δεν μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλία, σε σοβαρότερα θέματα τι θα κάνει? Θα τα φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο? Και τότε για ποιο λόγο έχει γίνει αυτός ο θεσμός? Ας του πει κάποιος πώς αυτός που αναλαμβάνει μια καρέκλα στο Δήμο, αναλαμβάνει και τις ευθύνες που απορρέουν από αυτή.