Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ποιοτικό άλμα για την Αλεξάνδρεια

4.500.000 ευρώ για αναπλάσεις της πόλης εξήγγειλε ο Χ. Γκιόνογλου

Δεύτερος ήρθε ο Φώτης Δημητριάδης στις εξαγγελίες για αναπλάσεις

Αρχίζει να θερμαίνεται το προεκλογικό κλίμα, με τους δύο μεγάλους μονομάχους να προβαίνουν σε εξαγγελίες έργων, οι οποίες πότε τους προσθέτουν πόντους και πότε τους εκθέτουν στον Ρουμλουκιώτικο λαό.

Μια τέτοια εξαγγελία για την πόλη της Αλεξάνδρειας έκανε στην κεντρική του ομιλία στο ΚΑΣΤΡΟ αλλά και στην TV Πέλλα ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημητριάδης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα αναμορφώσει το κέντρο της πόλης μέσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα για αστικές αναπλάσεις.

Πριν όμως ο αλέκτωρ λαλήσει τρίς, τον κ. Δημητριάδη τον πρόλαβε ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ. Γκιόνολγου, ο οποίος χθες Δευτέρα κάλεσε εκτάκτως τις τοπικές εφημερίδες και το Ραδιόφωνο και τους ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια ενέκρινε το ποσό των 4.500.00 ευρώ για την ανάπλαση κεντρικών δρόμων και πλατειών της πόλης.

Ο κ. Γκιόνογλου χαρακτήρισε το έργο ως ανάσα ζωής για τους πολίτες. Με την ευκαιρία της συνέντευξης ο κ. Γκιόνογλου απάντησε και σε άλλα ερωτήματα που αφορούσαν κάποιες αιχμές του κ. Δημητριάδη για θέματα που αφορούν την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Ολα αυτά θα τα αναπτύξουμε στο επόμενο φύλλο του ΠΟΛΙΤΗ δεδομένου ότι η συνέντευξη δόθηκε τη Δευτέρα, όταν ο ΠΟΛΙΤΗΣ τυπωνόταν.

2 σχόλια:

ANTONIS V. είπε...

Ο Δήμαρχος ειναι 8 χρονια στην εξουσία. Σήμερα θυμήθηκε την ανάπλαση?
Πλάκα ΜΕ κάνεις?
Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

H photo σχετίζεται με το "Ποιοτικό άλμα για την Αλεξάνδρειας"; Αν ναι... ε, τότε ποιο το νόημα να αφαιρεθεί το οδόστρωμα (πίσσα) για να γίνει πλακόστρωτο -βλέπε photo σε zoom, κλικ επάνω στην photo και ξανά κλικ σε αυτή), όταν από αυτό (το πλακόστρωτο) συνεχίζουν να κυκλοφορούν τα οχήματα; Σε δουλειά να βρισκόμαστε;
Ας απαντήσει κάποιος.