Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Με δύο αυτοκίνητα ο Πλατιώτης Δήμαρχος

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει ιδιαίτερα τους συνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι απαράδεκτο να παρατηρούνται φαινόμενα σπατάλης του Δημοτικού χρήματος από τους ίδιους τους Δημάρχους.

Μια τέτοια απαράδεκτη σπατάλη που δείχνει ασέβεια στους πολίτες και προκαλεί το κοινό αίσθημα αποκάλυψε ο συνεργάτης του Πλατιώτη Δημάρχου κ. Δημητριάδη σε πρόσφατη δημοτική συνεδρίαση. Πιο συγκεκριμένα σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πλατέος αποκαλύφτηκε από την ίδια την παράταξη του κ. Δημητριάδη, ότι ο Δήμαρχος αυτού του μικρού Δήμου χρέωσε τους δημότες με δύο «λιμουζίνες» των 2000 περίπου κυβικών για τις δημαρχιακές του ανάγκες.

Είναι προφανές ότι ο κ. Δημητριάδης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου όταν προβαίνει σε τέτοιες αγορές όταν την ίδια στιγμή είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις είναι πνιγμένες στα χρέη.

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας επιβάλλει την περικοπή δαπανών, αποσύρει τις πολυτελείς μαύρες λιμουζίνες των Υπουργών, ο κ. Δημητριάδης φαίνεται ότι κινείται αντίθετα με το πνεύμα του πρωθυπουργού για την περικοπή των δαπανών, που είναι και απαίτηση του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: