Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ι. Κιρκιλιαννίδης: Δεν στηρίζω και δεν συμμετέχω στις επιλογές του κ. Δημητριάδη


Από το Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο του Δήμου Πλατέος κ. Ιωάννη Κιρκιλιαννίδη λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις κινήσεις του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δημητριάδη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 2006 συμμετείχα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πλατέος με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό που ηγούνταν ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, του οποίου τη στήριξη το 2002 παρείχε το ΠΑΣΟΚ. Στόχος μας ήταν να διοικήσουμε το Δήμο αν και εφόσον ο ΛΑΟΣ μας επέλεγε όπως και έγινε αφήνοντας έξω από το ΔΗΜΟ μας τις κομματικές μας ταυτότητες και προτιμήσεις. Από τις 01-01-2007 που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου μας και ιδιαίτερα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ασκώ τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου λειτούργησα και λειτουργήσαμε πάνω στις πολιτικές που χαράξαμε από κοινού με μοναδικό γνώμονα την προοπτική τουτόπου μας.

Μετά την ψήφιση του Καλλικράτη είχα καταστήσει σαφές στον επικεφαλής κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ότι αν είναι υποψήφιος με τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων αναμετρήσεων (2002-2006) ήμουν στην διάθεσή του να στηρίξω και πάλι αυτή τηνπροσπάθεια. Αντ'αυτού ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ όχι μόνο δεν θέλησε να συνεχίσει αυτό που γεννήθηκε το 2002 αλλά και χωρίς να συγκαλέσει τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ του ΟΜΑΔΑ με δική του ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και διάθεση δέχτηκε μετά από σκληρή και δύσκολη διεκδίκηση τη στήριξη της Ν.Δ.

Μετά από όλα αυτά είμαι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμένος να διαχωρίσω τη θέση μου μένοντας σταθερός στις αρχές και αξίες που δρομολογήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και ΔΗΛΩΝΩ ότι δεν στηρίζω και δεν συμμετέχω στις από'δω και πέρα επιλογές του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

Η δε παραίτηση από τη θέση του Αντιδημάρχου είναι στη διάθεσή του.


Με σεβασμό και εκτίμηση

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: